Deze website

Deze website

De gemeente Voorne aan Zee is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan om te zorgen dat de informatie klopt. Komt u toch iets tegen wat niet goed of verouderd is, dan vinden wij het fijn als u ons dat laat weten via Het auteursrecht van informatie die via de links toegankelijk is, ligt bij de eigenaar van de betreffende pagina’s.

  • Ontvangen gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verkregen en niet langer bewaard dan noodzakelijk.
  • Het wapen / logo van de gemeente Weert is als merk geregistreerd.
  • Gemeente Haarlemmermeer behandelt alle informatie die u verstrekt vertrouwelijk.
  • Voldoen aan deze standaard maakt onze website gebruiksvriendelijker en toegankelijker voor alle gebruikers.

Komt u toch iets tegen wat nietgoed of verouderd is, dan vinden wij het fijn als u ons dat laat weten. Onderaan de pagina vindt u een link ‘Wat vindt u van deze pagina? Divosa doet er alles aan om gegevens veilig te bewaren. Gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, niet aan derden verstrekt of openbaar gemaakt. Andere bezoekers van de website hebben geen toegang tot jouw gegevens. Als we je gegevens toch graag willen tonen aan anderen, vragen we elke keer opnieuw expliciet toestemming.

Hide section links

Neem contact op met de webredactie van de gemeente via Gemeente Amersfoort is niet verantwoordelijk voor informatie op internetpagina’s van derden waarnaar op deze site wordt verwezen. Ook neemt Gemeente Amersfoort geen verantwoordelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de aangeboden informatie op deze website. Gemeente Amersfoort besteedt veel zorg aan het controleren van de informatie op deze website.

De technische realisatie en vormgeving is verzorgd door CARE Internet Services B.V. Dit is de officiële website van de gemeente Ermelo. De gemeente Ermelo is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. De gemeente Bergeijk is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.

  • Wij bekijken samen met de IBD het probleem en lossen dit zo snel mogelijk op.
  • Deze statistische gegevens bevatten geen persoonlijke gegevens.
  • Het auteursrecht van informatie die via de links toegankelijk is, ligt bij de eigenaar van de betreffende pagina’s.
  • Overheidsinstanties moeten een toegankelijkheidsverklaring publiceren voor iedere website waarvoor zij verantwoordelijk zijn.

En dan gebruiken we uw gegevens alleen voor deze aanvraag. Kijk voor meer informatie in onze privacyverklaring. De meeste documenten / bijlagen op https://qrhomecare.com/trenbolone-pillen-hoe-ze-op-de-juiste-manier-in-te/ zijn opgenomen als pdf-bestand. Deze documenten kun je online lezen in je webbrowser of downloaden en opslaan op de harde schijf van je computer. Afhankelijk van de instellingen op je pc, kun je in sommige gevallen pdf-bestanden rechtstreeks openen door erop te klikken. Mocht dat niet lukken, dan kun je de bestanden ook downloaden en opslaan op de harde schijf van je computer.

Sitemap

De gemeente Noord-Beveland is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Alle informatie inclusief beeldmateriaal behoort auteursrechtelijk toe aan de gemeente Noord-Beveland. U kunt de informatie voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik overnemen.

Op deze pagina is informatie opgenomen over het gebruik van deze website. Op deze pagina staat hoe u het handigst zoekt binnen utrecht.nl. In het colofon staat wie heeft meegewerkt aan de website van gemeente Utrecht. Op sommige pagina’s staat aangegeven dat de informatie afkomstig is van een andere bron. Afspraken over gebruik of reproductie moet jezelf met de rechthebbende maken. De gemeente Opmeer gebruikt ZIVVER voor veilig mailen en bestanden delen.

Divosa is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Tenzij anders vermeld is op de content van deze website de Creative Commons zero verklaring (CC0) van toepassing. Op onze pagina ‘Toegankelijkheid’ vindt u meer informatie én onze Toegankelijkheidsverklaringen.

DigiD en eHerkenning

Het wapen / logo van de gemeente Weert is als merk geregistreerd. Zonder schriftelijke toestemming van de gemeente is het niet toegestaan het wapen en / of logo van de gemeente Weert te voeren. Ook foto’s en andere afbeeldingen die op deze website gebruikt worden, mogen niet zonder schriftelijke toestemming van de gemeente Weert worden gebruikt.

De gemeente Ermelo neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, en andere ongewenste handelingen met persoonsgegevens tegen te gaan. De gemeente Rijswijk neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, en andere ongewenste handelingen met persoonsgegevens tegen te gaan. Bent u op zoek naar informatie die op deze site heeft gestaan, maar die er nu niet meer op staat?

Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt. De gemeente Heeze-Leende is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt de teksten op deze website hardop voor laten lezen met behulp van de voorleesfunctie. Deze functie vindt u rechtsboven op elke pagina, boven het zoekblok.

De gemeente Opmeer wil zo snel mogelijk volledig voldoen aan de toegankelijkheidseisen van de overheid (WCAG 2.1 op niveau AA) en ‘Besluit digitale toegankelijkheid overheid’. Voldoen aan deze standaard maakt onze website gebruiksvriendelijker en toegankelijker voor alle gebruikers. Voor algemene informatie over privacy kunt u terecht op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens. Op de website van Alert Online kunt u tips vinden wat u zelf kunt doen om online uw gegevens te beschermen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *